Op deze zonnige maar koude tweede paasdag heeft een goed gevulde zaal kunnen luisteren naar een fijn concert.
Tim Schulteis had voor dit concert een aantal werken uitgezocht, die al vaker door het Horster Mannenkoor ten gehore waren gebracht plus een aantal nieuwe werken, waaronder enkele die worden uitgevoerd op het KNZV concours.
In de uitvoering van “La Vergine degl’ Angeli” werd de prachtige klank van Judith Weusten ondersteund.
Dat een werk nog beter uit de verf komt als de partituur niet wordt gebruikt werd bewezen door de uitvoering van “Wenn Zigeuner Hochzeit machen”.

Dat Vocal Group Happy Sound uit Hegelsom dit keer onder leiding stond van onze Tim, die de verhinderde John Wauben verving, was niet te merken aan het koor.
Dat bewijst de flexibiliteit van dat koor.
De uitvoering van de modernere werken verliep vlekkeloos en klankvol.

Als lest en absoluut best Judith Weusten, een zeer jonge sopraan die met een prachtige volle stem, die zowel in het hoog als in het laag zeer aangenaam klonk, wist te ontroeren in “Deh vieni non tardar”.
Judith werd op uitstekende wijze begeleid door de vaste pianiste van Happy Sound en Egelsheim, Ludmila Seroo-Ferron.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd voorjaarsconcert.