Het Horster Mannenkoor is zaterdag in theater De Spiegel in Zwolle tijdens de finale van het landelijk concours van het KNZV als derde geëindigd. Het koor kreeg in de hoogste klasse een eerste prijs met 302,5 punten, een gemiddelde van 8,4. Onder grote publieke belangstelling voerden zij een uitstekende voorstelling op, die via een live stream door thuisblijvers kon worden gevolgd.De jury was vol lof over de getoonde prestaties van de 19 aanwezige koren. Het concours werd, zeer verdiend, winnend afgesloten door het Venrays  Mannenkoor. Opvallend was, dat meer dan de helft van de finalisten in de A-klasse uit Limburg afkomstig is, hetgeen illustreert hoe hoog het niveau van de mannenkoor zang in onze provincie is.

Ria Oomen geïnterviewd Met 2 bussen vol zangers en supporters werd de reis naar Zwolle ondernomen.
Ook onze beschermvrouwe, Ria Oomen, bevond zich onder de toehoorders.
Voor de terugweg werd aanvaard, hebben we van een voortreffelijk buffet genoten in het leuke plaatsje Hasselt.

Door dit resultaat hopen we mannen enthousiast te krijgen voor deze uitermate gezellige vrijetijdsbesteding.
We starten daarom na de zomer weer met onze actie `Ontdek je nieuwe hobby`, waarbij aspirant leden worden uitgenodigd een aantal zanglessen te volgen om zo te kunnen proeven of zingen een nieuwe hobby kan worden.

Kijk en luister hier naar het volledige optreden.