Tijdens het jaarlijkse Caeciliafeest op zaterdag 15 november huldigde het Horster Mannenkoor vijf jubilarissen.
Henk van Dooren, Thei van Rijswick en Jos Keijsers met hun vijfentwintig jarig jubileum,
Ton Keizers, die 40 jaar geleden toetrad en Hans van de Munckhof die zelfs al 60 jaar bij het koor is.
Voor het vijftal kwam de huldiging niet als een verrassing, omdat ze wisten dat ze dit jaar aan de beurt waren voor de jaarlijkse huldiging voor leden die 25, 40, 50 en zelfs, zoals dit jaar het geval is, 60 jaar lid zijn van het Horster Mannenkoor.
Uit handen van voorzitter Ger Hermans ontvingen de heren de oorkonde en het insigne van het Koninklijke Nederlandse zangers verbond ( KNZV )
De oorkonde vermeld de mijlpaal van het koorlid en is ondertekend door bestuursleden van het KNZV.

Jubilarissen 2014
vlnr.: Hans v.d. Munckhof, Jos Keijsers, Ton Keizers, Thei van Rijswick, Henk van Dooren

Na de uitreiking werden de jubilarissen toegezongen door het koor met het lied de Toast ( hij leve lang ).
Daarna werd de avond feestelijk voortgezet.
De feestelijkheden werden opgeluisterd met een aantal optredens van leden.