Tijdens het jaarlijkse Caeciliafeest op zaterdag 19 november huldigde het Horster Mannenkoor vier jubilarissen.
Zij ontvingen een oorkonde en het insigne van het Koninklijke Nederlandse Zangersverbond.

Lei Haegens en Jan Schatorie werden gehuldigd met hun 40-jarig jubileum.

Jan Smits en Jan Driessen vierden hun 60-jarig lidmaatschap bij het Horster Mannenkoor.

Voor het viertal kwam de huldiging niet als een verrassing, zij wisten dat ze dit jaar aan de beurt waren.
Uit handen van voorzitter Ger Hermans ontvingen de heren de oorkonde en het insigne van het Koninklijke Nederlandse Zangersverbond.
Het insigne vermeldt het aantal jaren van de mijlpaal en wordt gedragen naast het verenigingsinsigne op het uniform.

Jubilarissen2016

Van links naar rechts: Jan Smits (60), Wies Smits, Jan Driessen (60), Miep Driessen, Lei Haegens (40), Riek Haegens en Jan Schatorie (40).

Na de uitreiking werden de jubilarissen toegezongen door het koor en werd de feestavond voortgezet o.a. door een act van de bassen en met muziek van The Sparks.

Thans is het koor zich al weken aan het voorbereiden op hun winterconcerten op 17 en 18 december in ’t Gasthôes waarin,samen met enkele toneelspelers, lokale zangeressen en onder de regie van Marie-Anne Mittelmeijer, het verhaal van “Scrooge” wordt uitgevoerd.