Tijdens het gezellige jaarlijkse Caeciliafeest van het Horster Mannenkoor op zaterdag 25 november hebben de leden –na het opluisteren van de H. Mis in de Lambertuskerk en het verorberen van de traditionele “boeremoos met wôrs” twee jubilarissen gehuldigd: Jac Wijnen vierde zijn 60-jarig jubileum en Frans Gielen zijn 40-jarig jubileum. Bovendien is Kees Bartels benoemd tot erevoorzitter vanwege zijn voormalige voorzitterschap van het Horster Mannenkoor gedurende 14 jaar.

Na een persoonlijk dankwoord heeft voorzitter Fred van Neerven de aanwezige jubilarissen een oorkonde en het insigne van de Koninklijke Nederlandse zangers Verbond (KNZV) overhandigt.

Helaas waren twee andere jubilarissen op deze avond verhinderd.
In de middag hebben wij Jan Coppus met een bezoek vereerd en hem toegezongen en de oorkonde en het insigneoverhandigd. Jac Sijben wordt op een ander moment gehuldigd.

Wij willen alle jubilarissen en erevoorzitter van harte feliciteren; namens alle leden van het Horster Mannenkoor.

Hieronder een foto van de jubilarissen en erevoorzitter tijdens de huldiging:

Jubilarissen 2017
Frans Gielen; Jac Wijne; en Kees Bartels, met hun partners. [l-r]

Na het officiële deel werd de avond onder het genot van een drankje en muziek voortgezet, waarbij de baritons een leuk optreden verzorgden.