zondag 27 november 2022

14-12-2019 - Winterconcert 2019
25-11-2017 - Jubilarissen gehuldigd

Annulering jubileumconcert van 18-04-2020 Horster Mannenkoor

Op vrijdag 13 maart hebben we als bestuur alle leden van het Horster Mannenkoor laten weten, dat door de coronacrisis alle repetities in maart geannuleerd zijn.  Dit houdt in dat de eerstvolgende repetitie op zijn vroegst op dinsdag 25 augustus zal zijn.

Óf deze repetitie daadwerkelijk zal plaatsvinden, is sterk afhankelijk van hoe de door het coronavirus ontstane crisis zich zal ontwikkelen. In dezen volgen we natuurlijk de door de overheid afgegeven adviezen c.q. maatregelen.
Door het niet door kunnen gaan van de repetities zijn we ook genoodzaakt het jubileumconcert van 18-04-2020 te annuleren.

“Wanneer dan wel?”,  is natuurlijk de vraag, die iedereen vervolgens stelt. Deze willen en kunnen we nu nog niet beantwoorden. Het lijkt ons echter niet opportuun om dit nog voor de zomervakantie te houden. In een later stadium zullen we u informeren over onze plannen m.b.t. het jubileumconcert.

Het bestuur van het Horster Mannenkoor

STER Sponsor