zaterdag 16 oktober 2021

14-12-2019 - Winterconcert 2019
25-11-2017 - Jubilarissen gehuldigd

Wie is Erik Munten

Erik Munten is naast vakleerkracht muziek ook dirigent van een drietal orkesten, een mannenkoor en tevens is hij co-repetitor / pianist en arrangeert hij op verzoek voor koren en orkesten. In zijn jeugdjaren leert hij elektronisch orgel spelen bij Lei Engelen.
Zijn muzikale horizon wordt al snel verbreed als trompettist in de HaFaBra en bigband wereld. Op 17-jarige leeftijd dirigeert hij al twee koren.

Na het VWO volgen twee studies aan het Conservatorium te Maastricht, te weten docent elektronisch orgel (met certificaat keyboard en synthesizer) bij Jo Peeters en Schoolmuziek (1ste graads docent) bij André Stolwijk en werkt hij als docent keyboard bij diverse muziekscholen in Duitsland.

De koren en orkesten waar hij de leiding heeft, maken steeds grotere stappen naar totale muzikale producties, shows en / of promsconcerten. In 2018 heeft hij zijn bedrijf Erik Munten Music opgericht. Meer informatie vindt u op www.erikmunten.nl

STER Sponsor

lumar