woensdag 02 december 2020

Berichten

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

04-10-2020 - Jubilarissen 2020
14-12-2019 - Jubilaris 2019
14-12-2019 - Winterconcert 2019
25-11-2017 - Jubilarissen gehuldigd

Wie wordt onze nieuwe dirigent (m/v)?

Het Horster Mannenkoor zoekt per direct een nieuwe dirigent(e), die samen met ons een volgende stap wil zetten!

Wat wil het Horster Mannenkoor bereiken?

Het Horster Mannenkoor  wil op een kwalitatief en uitdagend hoog niveau (A- klasse) vierstemmige mannenzang uitdragen. Naast dit prestatieve gedeelte (bijvoorbeeld I Brollopsgarden) is er ook ruimte voor het zingen van liederen op een recreatief niveau (bijv. Watching the apples grow).

Beide aspecten dienen te gebeuren in een sfeervol, sociaal en plezierig zangmilieu.

Het prestatieve en het recreatieve element vormen géén tegenstelling van elkaar, staan ook niet naast elkaar, maar lopen door elkaar en versterken elkaar juist. Om in voetbaltermen te spreken: inspanning voor ontspanning….

We zingen het repertoire zo veel mogelijk van buiten. Dit vormt vervolgens de basis om koorregie mogelijk te maken. De synergie van zang, aangevuld met beweging en beeld vormt zo het totale beeld van het Horster Mannenkoor.

Wat verwachten wij van onze dirigent?

De dirigent van ons koor dient onze visie te onderschrijven en te beschikken over goede didactische kennis t.a.v. koordirectie en verder sociaal en communicatief vaardig te zijn. Tevens is hij/zij eindverantwoordelijk (samen met de muziekcommissie) voor het artistiek gedeelte van concerten en uitvoeringen. Met andere woorden: hij is de regisseur. Onze repetities vinden plaats op dinsdagavond in Graaf ter Horst te Horst.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u t.a.t. contact opnemen met Fred van Neerven, voorzitter van het Horster Mannenkoor.

Dit kan telefonisch 06-41073799  of per mail nevreennavderf.[antispam].@hotmail.com

STER Sponsor

lumar