zondag 25 oktober 2020

Berichten

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

04-10-2020 - Jubilarissen 2020
14-12-2019 - Jubilaris 2019
14-12-2019 - Winterconcert 2019
25-11-2017 - Jubilarissen gehuldigd

Geplaatst door:  Ellen Derix
  Datum:  20 okt 2020 15:11

Hallo Fred, Mijn naam is Ellen Derix en ik ben, samen met Maria van Roessel, vrijwilliger bij de St. Lambertus kerk in Horst. Wij houden ons bezig met de winkel van de kerk. Op dinsdagochtend zitten wij in het atrium (buiten) met de spullen voor de verkoop. Ook schenken wij dan koffie en thee aan kerkbezoekers en passanten. Wij vroegen ons het volgende af . Jouw naam hebben wij trouwens van Brian Jones gekregen. Wij zouden op dinsdag 15 december graag iets extra's willen doen op deze dinsdagochtend. Onder voorbehoud van het werk en natuurlijk ivm Corona, vroegen wij ons af, of er misschien mensen zijn die dan wat Kerstliedjes zou willen of kunnen zingen. Wij weten dat op dit moment er maar 4 bij elkaar buiten mogen zijn. En op afstand enz. We weten nu nog niet hoe het gaat uitpakken met verder maatregelen. En of zingen kan of mag. Maar we wilden toch graag vragen of er mogelijkheden zijn? Of er mannen zijn die dit leuk zouden vinden om te doen. Wij horen graag van je! Alvast onze dank

Geplaatst door:  Mariette VandenMunckhofVedder
  Datum:  09 jul 2019 02:40

Geacht Bestuur en Leden, Vanuit Dublin, Georgia willen wij gaarne het navolgende onder Uw aandacht brengen. Wij hadden een bepaald voorgevoel en derhalve waren wij gedurende Papa's laatste dagen in Horst en hebben dus fijn afscheid van hem kunnen nemen. Wij kunnen de gedachte maar niet van ons afzetten, hoe geweldig het geweest zou zijn als zijn èrg geliefde Horster Mannenkoor zijn requiem mis zou hebben opgeluisterd. Daarbij twijfelen wij er geen moment aan dat de zangers dit graag zouden hebben gedaan. Helaas hebben mijn jongere broers en zussen jullie deze mogelijkheid onthouden doordat zij besloten om geen uitvaartmis te laten plaatsvinden...! Wij complimenteren Bestuur en Leden van het Horster Mannenkoor voor de welgekozen woorden in het krantenbericht van Hallo Horst aan de Maas. Met respect en hartelijke groeten vanuit de U.S.A., Mariet(te) Van den Munckhof-Vedder Pieter Vedder PS De Amerikaanse wet gebruikt éérst de meisjesnaam, dan die van de echtgenoot.

Geplaatst door:  Wil Hoeijmakers
  Datum:  20 jan 2019 19:44

Ik wil heel graag mijn complimenten overbrengen voor het concert van gisteravond. Het afwisselend repertoire, de opstelling, de stemmen natuurlijk. De combinatie met de gastartiesten. Ik heb genoten. Ook de complimenten aan de dirigent die deze keuze heeft gemaakt. Van mij mag het mannenkoor ‘nieuwe stijl’ zal ik het maar noemen nog lang zo doorgaan.

Geplaatst door:  Mark
  Datum:  20 jan 2019 16:18

Was echt super leuk een gevarieerd programma.

Beheerder:

Bedankt voor je bericht en fijn dat je genoten hebt.

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligings code Beveiligings code

STER Sponsor