Heb je ook belangstelling voor het Horster Mannenkoor?

Tijdens concert   Dirigent Tim Schulteis

Elke man vanaf 20 jaar kan in principe aspirant-lid worden van het Horster Mannenkoor. Dus ook 50+-ers die zangervaring hebben of afkomstig zijn van een ander koor kunnen zich aanmelden als aspirant-lid.Wat willen wij allemaal doen om jou te laten zingen:

• Zodra je je aanmeldt bij het Horster Mannenkoor, kun je als aspirant-lid een half jaar lang meedoen met alle repetities. Voor die periode hoef je niets te betalen, geen contributie, geen donatie.
    Pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen. Op een ledenvergadering kan je lidmaatschap bekrachtigd worden.
  • Gratis koorscholing.
    Een extraatje, dat het koor kan aanbieden als er meerdere aspirant-leden zich tegelijkertijd, dan wel zeer kort na elkaar aanmelden. Dit scholingsaanbod is echter alleen mogelijk als er een groep van minimaal 5 zangers zich aanmeldt. De aspirant-leden krijgen dan gezamenlijk een half jaar praktische scholing in het zingen in een koor, om de week een uur, voorafgaande aan de wekelijkse repetitie.
    Het grote voordeel van zo'n aanpak is dat je veel sneller allerlei liederen, die de leden al kennen, kunt meezingen. Daarnaast wordt zangtechniek en muziekkennis spelenderwijs eigen gemaakt. Deze scholing wordt verzorgd door onze eigen dirigent.
  • Geringe bijdrage aan het kostuum
    Indien je, na je aspirant-lidmaatschap, lid bent geworden van het Horster Mannenkoor, kun je eigen concertkleding, een smoking met bijhorend concertoverhemd en vlinderdasje, gaan passen. Er wordt slechts een eigen bijdrage van € 50,- voor deze kleding gevraagd. Na een jaar lidmaatschap wordt het je eigendom.
  • Inspannende, maar ontspannen repetities.
    De repetitie is op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur. Dan komen mannen bij elkaar, die allemaal plezier hebben in zingen. Op een prettige wijze wordt het repertoire ingestudeerd.

Als je na het lezen van deze informatie de conclusie zou trekken: Dat is iets voor mij. Zingen met anderen in een gezellige sfeer: Stuur een mailtje naar de PR- en ledenwerf-commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Kom dan op een dinsdagavond eens vrijblijvend naar een repetitie. Deze vindt plaats in:

Café-zalencentrum De Leste Geulde
Noordsingel 75