Menu Sluiten

Jubileumconcert uitgesteld

Vanwege te korte voorbereiding is besloten het 125-en 130 jarig jubileum te vieren in 2024.

Het Horster Mannenkoor is in 1894 opgericht en zou dit, na enkele malen door de coronacrisis uitgesteld te hebben, vieren op 26 maart a.s. in ’t Gasthoês.

Op 25 januari jl. had het koor de eerste repetitie na alweer de derde lockdown. De resterende tijd tot 26 maart is echter onvoldoende om een goed concert neer te zetten. Gezien de onzekerheid omtrent de ontwikkelingen van Corona in de loop van dit jaar is daarom besloten het 125-jarig jubileum definitief te verplaatsen naar 2024. Een eenvoudige rekensom leert dat het koor dan 130 jaar bestaan.
erik-munten

Doordat de focus nu even niet meer op het jubileumconcert ligt, start het Horster Mannenkoor onder leiding van hun nieuwe dirigent Erik Munten aan het opbouwen van een nieuw, verfrissend repertoire. Een goed moment voor nieuwe leden, die geïnteresseerd zijn in zang en koormuziek om in te stappen.

Ons koor repeteert elke maandagavond van 19:30 uur tot 21:45 uur in ’t Gasthoês.

Iedereen is welkom op deze avond. Wil je meer weten? Mail dan naar voorzitter Fred van Neerven voorzitter@horstermannenkoor.nl.